Argo Consultancy maakt deel uit van een netwerk van zelfstandig werkende consultants. Dit netwerk is opgericht om ervaringen en kennis uit te wisselen. Daarnaast vergroot dit netwerk de kans om aan de vraag van potentiële opdrachtgevers te voldoen. Het netwerk bestaat uit professionals op het gebied van project management, verandermanagement, kwaliteitszorg, procesverbetering en architectuur.

 


 Matt Verhaegh

 Matt Verhaegh


Matt heeft 25 jaar ervaring en heeft diverse rollen gehad in (software-)ontwikkelprojecten bij grote multinationals en industriële middenbedrijven.
Hij is inzetbaar als program/project manager, process (improvement) consultant, quality assurance officer en trainer/coach.
www.comm-it.nl 

 


John van Spaandonk


John heeft meer dan tien jaar internationale ervaring met het (bege)leiden van projecten. Hij combineert gedegen kennis van zaken met een doelgerichte en mensgedreven aanpak. Hij is inzetbaar als projectleider, trainer (algemeen projectmanagement, Prince2, Scrum) projectadviseur of coach.
www.vanspaandonk-koks.nl
John van Spaandonk

 Han Kleyn Winkel

 Han Kleyn Winkel


Senior SW Designer / SW Architect / Trainer / Coach, met meer dan 25 jaar ervaring in multidisciplinaire projecten bij diverse bedrijven.
Zijn ervaring heeft vooral betrekking op object georiënteerde software ontwikkeling t.b.v. real-time embedded en distributed systems.
www.klwinkel.nl 

 


Emile Houben

Emile is Project Management Officer (PMO-er) en/of Project Manager (PM) sinds 1999 bij o.a. Philips en ASML. Emile heeft een Project Management applicatie in excel gemaakt op basis van de Prince-2 methode. Dit maakt het voor PM makkelijker om projecten te analyseren en te leiden in een gecontroleerde manier. Emile traint en coacht PM en ondersteunt afdelingen met het opzetten van project office / bedrijfsbureau. Een PMO kan een organisatie helpen grip te krijgen op hun projectportfolio waardoor zij hun doelstellingen beter, sneller en tegen lagere kosten bereiken. Zijn streven is om zijn klanten het plezier van een goed ingericht Project Office te laten ervaren.

Emile Houben

 


Sonja de Bruin

Sonja de Bruin

Sonja is consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en eigenaar van Themis Consultancy. Zij verleent diensten op het gebied van kwaliteit in de breedste zin van het woord, aan middelgrote en grote IT bedrijven. Na haar afstuderen in 1993 aan de HTS richting Elektrotechniek, is zij in verschillende rollen binnen multi-disciplinaire IT projecten werkzaam geweest.
www.themis-consultancy.nl

 


Willem van den Biggelaar

Willem heeft meer dan 25 jaar ervaring in multi-disciplinaire produkt ontwikkel omgevingen. Hij is een gecertificeerde ISO 9001 / 13485 en CMDCAS lead auditor.
Hij is inzetbaar als kwaliteitsman, Q&R / FDA consultant , assessor of proces verbeteraar. Pragmatisch en resultaat gedreven.  
www.processvision.nl

Willem van den Biggelaar

 


Marco Smits

 

Marco is an independent system architect and consultant, for (embedded) system development.
www.smitsit.com

 


Marcel van der Laan

To be defined.
www.saforama.nl

Marcel van der Laan